Fetița lui Gianluca Vacchi, operată de urgență! Cu ce probleme se confruntă fiica milionarului: „Cu lacrimi în ochi vă spun că…”

Gianluca Vacchi şi Sharon Fonseca au devenit părinţi pentru prima oară în luna octombrie a anului trecut. Iubita milionarului cu 28 mai tânără a adus pe lume o fetiță pe care au numit-o Blu Jerusalema Vacchi.

Micuța s-a născut o problemă de sănătate, numită gură de lup. Fetița a fost supusă recent unei operații, iar Gianluca Vacchi a dezvăluit că a trecut prin foarte mule momente dificile.

El a postat o fotografie alături de fiica lui, de pe patul de spital, în care anunță că a fost foarte curajoasă și acum au ajuns acasă în siguranță.
„La începutul acestei săptămâni, fiica noastră a avut o intervenție chirurgicală a osului palatin (n.r

cerul gurii). A fost o săptămână foarte epuizantă și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost și pentru ea… ca bebelușul tău să treacă prin ceva atât de grav ca o intervenție chirurgicală, îți zguduie întreaga lume ca părinte.
Îngerul nostru nu încetează să ne uimească! A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate câte a trecut, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei! Am păstrat tricoul murdar de sânge de după operație și îl voi păstra ca amintire a lecției de curaj pe care ne-a dat-o fiica noastră mie și lui

Sharon. Cu lacrimi în ochi vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe care țin de sănătatea copilului lor! Sper să fiți întotdeauna protejați. Acum suntem acasă. Suntem atât de recunoscători și binecuvântați!”, a scris Gianluca Vacchi pe pagina sa Instagram.

ARTICOLE