Diana Dumitrescu a spus de ce a divorțat de Ducu Ion, la 8 ani de la separare:

Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi, iar împreună au un băiețel, pe Carol.

Actrița este împlinită sufletește și fericită, însă viața ei nu a fost mereu doar lapte și miere. Pentru a ajunge aici, a fost nevoită să treacă printr-o perioadă dificilă.

În urmă cu câțiva ani, Diana Dumitrescu s-a confruntat cu o suferință adâncă și ajunsese chiar pe culmile depresiei din cauza mariajului pe care îl avea cu Ducu Ion.

Cei doi au decis să divorțeze în 2013, iar acum actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele care au stat în spatele deciziei.

Diana Dumitrescu a vorbit, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, despre motivele care au dus la divorțul din 2013 dintre ea și Ducu Ion. De asemenea, actrița și-a amintit că s-a zvonit că fostul soț a înșelat-o cu Adela Popescu, lucru total neadevărat.

„S-a scris că Ducu m-a înșelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuții între noi doi niciodată despre așa ceva’, a spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu, pe culmea depresiei
Diana Dumitrescu a mai mărturisit că în anul 2012, înainte de divorț, deja mergea la terapie. Aceasta a dezvăluit că simțea că ceva este în neregulă cu ea și că are nevoie de ajutor. Actrița recunoaște că nici acum nu își explică de ce era atât de nevericită pentru că avea tot ce și-ar fi putut dori.

ARTICOLE