Eliminare-surpriză la Survivor! Moroșanu părăsește competiția

ucrurile devin din ce în ce mai complicate la Survivor. În concurs au rămas doar cei mai buni și puternici participanți, care fac față tuturor probelor și sunt foarte bine pregătiți.

Tensiunile sunt tot mai mari între concurenți și scandalul este la ordinea zilei. Mai mult, se pare că un concurent ar putea pleca acasă și acela ar putea fi chiar Jador.

Moroșanu a fost eliminat

UPDATE: Moroșanu a fost primit cu aplauze de către colegii săi. Medicii au analizat situația Faimosului și, chiar dacă s-au făcut multe eforturi, au ajuns la concluzia că trebuie să plece din competiție din cauza faptului că starea lui de sănătate este una destul de gravă.

Tensiuni și la Războinici
Toți concurenții au fost cuprinși de emoție și spaimă când au auzit această veste, pentru că nimeni nu știe cine este cel ales și se simt în pericol. În această seară aflăm exact care dintre luptători părăsește Republica.

Nici la Războinici, lucrurile nu stau deloc bine. Sorin îl compară pe Albert cu Jador, pe motiv că acesta votează concurenții nepotriviți, respectiv pe cei de care se teme, exact cum a făcut Jador cu Ana Porgras.

ARTICOLE