Raspunsul ei:

Diana Șoșoacă trece din scandal în scandal. Senatoarea a fost umilită de un jurnalist în cadrul unei emisiuni televizate, în urma declarațiilor făcute.

Diana Șoșoacă, umilită de un jurnalist în cadrul unei emisiuni TV

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru aparițiile surprinzătoare pe care le-a avut de-a lungul timpului. Mai mult, nu este emisiune la care să nu participe fără să se termine cu o ieșire din platou sau cu jigniri dure.

Într-o emisiune difuzată la Realitatea, Diana Șoșoacă a vorbit despre problemele cu care se confruntă minerii, având în vedere protestele acestora din Valea Jiului de zilele trecute. Senatoarea a mai povestit cum a fost bătută de mineri atunci când avea 15 ani. Mai mult, Șoșoacă a început să îl citeze pe Dan Andronic, care îl critica dur pe Grigore Cărtianu, invitatul alături de care se afla în emisiune. Din acel moment a pornit un întreg scandal în platou.

Emisiunea care trebuie să aibă la bază o dezbatere civilizată s-a transformat într-o adevărată mascaradă în care invitații și-au făcut reproșuri reciproce. În timp ce jurnalistul a menționat ce scriu ziarele despre Diana Șoșoacă, aceasta l-a acuzat la rândul ei că este plătit de USR pentru a vorbi urât despre ea.

Jignirile au continuat fără oprire, iar Diana Șoșoacă a ieșit din platoul emisiunii.

ARTICOLE