Ce se întâmplă cu artista în vârstă de doar 58 de ani:

Ce se întâmplă cu Elena Cârstea în SUA. Cântăreața își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei pe Facebook.

Artista s-a mutat în SUA în urmă cu 14 ani și nu intenționează să se întoarcă prea curând în România, asta și din cauza pandemiei, după cum a mărturisit într-o înregistrare video.

Elena Cârstea este unul dintre numele grele ale scenei muzicale românești. Nu a renunțat la scenă, deși s-a mutat alături de soțul ei, Glenn Muttart, în America, acolo unde lucrează la agent imobiliar.

Ce se întâmplă cu Elena Cârstea în SUA
În 2009, cântăreața Elena Cârstea a trecut printr-o cumpănă majoră care i-a pus viața în pericol. În urma unui control de rutină, a fost diagnosticată cu anevrism cerebral și a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată pe creier. Acum lucrurile s-au liniștit, iar artista este foarte bine, deși mărturisește că pandemia de coronavirus a dat-o puțin peste cap.

Într-o trasmisiune live pe Facebook, cântăreața, în vârstă de 58 de ani, și-a informat fanii că își repară dantura, acesta fiind motivul pentru care nu poate să vorbească foarte bine. Totodată, și-a exprimat speranța că lucrurile sunt bune și în România.

ARTICOLE