VERONICA BATUTA

Emily Burghelea, fosta asistentă Acces Direct, a părăsit emisiunea de la Antena 1 după ce a dezvăluit că Vulpița este agresată de soțul ei, dar nimeni nu face nimic în această privință.

Mirela Vaida ar fi încercat să ascundă acest lucru, însă Veronica a putut fi observată în ultima ediție cu ochiul vânăt și umflat.

Telenovela dintre Veronica și Viorel Stegaru ține telespectatorii ațintiți în fața micilor ecrane, certurile și scandalurile dintre ei fiind la ordinea zilei.

Se pare că Vulpița este agresată de soț, lucru care se poate observa cu ochiul liber datorită unei imagini.

Potrivit wowbiz.ro, femeia din Blăgești a venit în platoul Acces Direct cu ochiul stâng vânăt și umflat, machiajul acoperind mare parte din lovitură, însă oricât s-a încercat mascarea se poate observa cu ochiul liber umflătura.

Emily Burghelea spune adevăratul despre bătăile încasate de Vulpița?
Frumoasa blondină a mărturisit într-un live că Vulpița i-a spus clar și răspicat că este agresată de Viorel. Mai mult decât atât, Emily Burghelea susține că femeia din Blăgești i-a arătat vânătăile, dându-și demisia pentru că nu mai poate ascunde adevărul.

„Veronica mi-a spus clar cu subiect și predicat că este agresată de Viorel. Mi-a arătat urmele, am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă, nu înțeleg de ce.

Ei spun că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și vânătaie pe mână, fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea într-un live pe contul ei de Instagram.

ARTICOLE