Bebeluşul din Suceava, infectat cu COVID-19, s-a vindecat. Micuţul s-a luptat şi cu noul coronavirus, şi cu rujeola în acelaşi timp

În perioada 18-23 martie, bebeluşul împreună cu mama lui au fost internaţi la secția Pediatrie a

Spitalului Județean de Urgență Suceava. Pentru că, între timp, spitalul s-a închis, micul pacient a fost externat.

Deoarece bebeluşul acuza simptome precum febră şi o stare generală proastă, mama a mers la Urgențe la Spitalul Municipal Rădăuți. De aici, au fost transferați la Suceava, la secția Boli infecțioase.

Pe 27 martie, Mattias a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, dar și cu rujeolă. Au fost transferați amândoi la Clinica de Boli Infecțioase din Iași, unde copilul a fost tratat pentru ambele afecțiuni, care s-au vindecat.

Un bebeluş din China, infectat cu coronavirus la scurt timp de la naştere. Incredibil ce s-a întâmplat cu fetiţa după 17 zile de viaţă

Mama a fost și ea testată pentru COVID-19 și testul a ieşit negativ, iar testele făcute lui Mattias zilele trecute au arătat că micuţul a scăpat de virus, astfel încât ambii au fost externați.

Femeia a transmis mulțumiri cadrelor medicale de la spitalul din Iași pentru modul în care s-au ocupat de ei și le-a urat multă sănătate.

Sursa: RomaniaTV

ARTICOLE